Werkplaats

De werkplaats.

Van alle moderne gereedschappen en meetapparatuur voor e-bikes voorzien.  Als u  de fiets bij ons achterlaat voor een servicebeurt of een reparatie dan iis deze bijna altijd binnen een dag weer klaar (onderdelen ahankelijk) en we hebben eventueel een leenfiets. Onze medewerkers in de werkplaats staan altijd voor u klaar en het is mogelijk om de iets bij u thuis op te halen.
Voor uw fiets is het goed om deze  minimaal 1 keer per jaar langs te brengen voor een controle zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Er zijn verschillende aanbiedingen zo hebben wij een Complete na""  Winterbeurt Voor slechts €119,-- en een actie voor nieuwe banden voor € 65,-- Deze aanbiedingen zijn van toepassing bij Overdevest fietsen Almere.

Na-winterbeurt voor slechts €119,--

Uw fiets weer helemaal perfect, als het slechtere weer of de pekeltijd voorbij is.
Uw fiets weer klaarmaken voor het komende zomerseizoen.
De fiets word compleet schoongemaakt en in de was gezet.
Ketting, tandwielen, remmen en andere draaiende delen weer goed afgesteld en ingevet.
Wielen richten, spaken spannen, naaf afgesteld.
Verlichting controle, kabels gecontroleerd, alle bouten en moeren nagetrokken.
uw fiets ziet er weer blinkend uit als toen hij uit de showroom kwam.

Op verzoek kunnen shimano nexus versnellings naven gelijk voorzien worden van nieuwe versnellingsbak olie tegen een meerprijs van € 25,--


Nieuwe banden

Wij hebben een actie lopen dat u voor maar € 65,-- nieuwe binnen en antie lek buitenbanden krijgt incl. professionele montage. Voor e- bikes geld soms een toeslag i.v.m. demonteren van het motorwiel.
 

Ophalen of bezorgen binnen Almere € 20,--

 

Fietscentrum.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.