Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietscentrum Overdevest is een groeiend bedrijf, waarbij regelmatig behoefte ontstaat naar nieuwe monteurs om ons (hechte) team te versterken. Kijk snel of er een mooie vacature voor je bij staat!

 

Vacature: Monteur  (40 uur)

Wij zijn opzoek naar monteurs die ons team komen versterken. In ons snel groeiende bedrijf is ruimte gekomen voor een aantal monteurs. Fietscentrum Overdevest opereert op diverse vlakken binnen de fietsindustrie. Zo hebben wij onder anderen een winkel, fietsverhuur en onderhoud/reparaties (ook op locatie). Wij zijn dus zoals wij zelf zeggen een echt Fietscentrum. Wij hebben zelf meer dat 1000 tweewielers, o.a voor de verhuur, een winkel met de drie grote merken en in onze operatie maken wij gebruik van 3 vrachtwagens en ander groot materieel om al onze fietsen op locatie te krijgen. 

Jij zal voornamelijk aan het werk zijn op onze secundaire locatie. Op deze locatie staan alle fietsen opgeslagen en is ruimte voor 6 monteurs/stagiairs. Op deze locatie staat ook al ons materieel waar jij als medewerker van fietscentrum ook zorg voor draagt. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het repareren en onderhouden van fietsen, maar in deze werkzaamheden zit een sterke variatie. Het zal ook gebeuren dat je mee gaat op locatie, naar een grote verhuur of onderhoudsopdracht. Interesse in de functie? check snel of je aan de eisen voldoet en reageer!

Eisen:

- Flexibel
- Diploma fietstechiek (pré) of minstens 5 jaar ervaring in gelijke functie
- Openstaan voor diverse werkzaamheden
- Stresbestendig
- Klantvriendelijk
- B rijbewijs

SOLLICITEER NU!

 

Vacature: Leerling (eerste)monteur (BBL leerweg)

Wij zijn op zoek naar jongens, meiden, mannen en vrouwen die beginnen of al bezig zijn met hun opleiding (eerste) fietstechnicus. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en kunnen, mogen en willen jou graag opleiden tot een echte fietsenmaker. Wij hebben binnen ons bedrijf een stage begeleider die van dag 1 tot einde van de opleiding jou zal begeleiden binnen ons bedrijf. Jou stage wordt een avontuur bij ons, omdat wij zoveel meer activiteiten hebben dan een 'gewone' fietsenwinkel zal geen dag het zelfde zijn. Je leert bij ons daadwerkelijk alle facetten van de fietsindustrie! Ben jij klaar voor het avontuur?

Wij verwachten van jou dat je je inzet voor het behalen van je opleiding. Bij het behalen van je diploma en een positief advies van de stagebegeleider bestaat de mogelijkheid om na je opleiding in dienst te komen. Wij zullen je faciliteren in je opleiding en in nauw contact staan met je begeleider van school. Bij ons ben je bezig met je opleiding en dat betekend dat je aan het sleutelen bent, maar ook dat je wel eens mee gaat op locatie voor een grote verhuur/onderhoudsopdracht. Begint in september jou opleiding en heb je nog geen stage plaats? Klik op de link beneden en reageer vandaag nog!

Eisen:

- Leergierig
- Flexibel
- Mobiel, kan zelf naar werk komen
- Harde werker

SOLLICITEER NU!

Adres

Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

Contact

Telefoon 036-5408668
E-mail info@fietscentrum.nl