Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Beyuna supplementen kosten meer, maar waarom?

Wij zijn ons bewust van het feit dat de voedingssupplementen van Beyuna duurder zijn dan de voedingsupplementen bij de gemiddelde drogisterij, maar waarom eigenlijk?

Dit is iets wat goed te verklaren is. De supplementen van Beyuna worden namelijk twee keer getest op o.a. puurheid en kwaliteit. Dit gebeurd de eerste keer in Nederland en daarna bij de University of Cambridge. Dit is nodig om de absolute kwaliteit ten alle tijden te waarborgen en de diverse certificeringen te behouden. Beyuna producten zijn namelijk gecertificeerd op diverse (belangrijke) vlakken. Welke certificeringen hebben de producten van Beyuna dan? Zie de lijst hier onder, bron www.beyunabusiness.nl

GMO-vrij

GMO staat voor Genetically Modified Organisms, ook wel Genetisch Gemodificeerd Organisme in het Nederlands. Van deze organismen is het genetisch materiaal (DNA) op kunstmatige wijze aangepast waardoor ze nieuwe eigenschappen krijgen. Er zijn geen onderzoeken van wat voor effect het heeft op lange termijn op de gezondheid.

Alle producten van Beyuna zijn GMO vrij, de ingrediënten zijn dus verbouwd op grond wat niet bewerkt of bespoten is en de ingrediënten zijn op natuurlijke manier verbouwd.

Clean labeling

Beyuna houdt zich aan het Clean Label principe, de producten van Beyuna bevatten geen kunstmatige ingrediënten die niet door het lichaam worden opgenomen. Consumenten willen producten met herkenbare ingrediënten zonder E-nummers. De producten van Beyuna worden constant op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten verbeterd en aangepast. Dit kan je ook aan de ingrediëntenlijst zien van de producten.

NZVT

Topsporters gebruiken vaak voedingssupplementen. Om (top)sporters op doping gecontroleerde supplementen te bieden heeft NPN samen met NOC*NSF en de Nederlandse Dopingautoriteit het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) opgezet. Hiermee kunnen zij topsporters en hun begeleiders informatie en zekerheid bieden over schone voedingssupplementen, zodat de kans op positieve dopinguitslagen als gevolg van het gebruik van voedingssupplementen zo klein mogelijk is.

Informatie voor topsporters over goedgekeurde Beyuna producten via hier voor de website van de NZVT.

NPN

NPN is de branchevereniging voor producenten, grondstofleveranciers, groothandelaren, importeurs en distributeurs van voedingssupplementen. NPN staat dan ook voor Natuur- en gezondheidsProducten Nederland. In de loop van de jaren is de focus komen te liggen op voedingssupplementen, zoals vitamine- en kruidenpreparaten. De organisatie is volledig op de hoogte van de nieuwste wetgeving en etikettering en informeert de aangesloten leden.

NPN zet zich ook ervoor in dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige, werkzame voedingssupplementen, voorzien van adequate informatie.

Voor meer informatie over NPN kan je naar de website van de NPN gaan.

 

EFSA

De European Food Safety Authority (Europese voedselveiligheidsautoriteit, EFSA) is een bureau (agentschap) van de Europese Unie die onafhankelijke wetenschappelijke adviezen geeft over voedselveiligheid. Op hun wetenschappelijke bevindingen wordt het Europese beleid en wetgeving op gebied van voedselveiligheid gebaseerd.

De EFSA verzamelt wetenschappelijk informatie van over de hele wereld en volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen. Op basis hiervan beoordelen ze risico’s.

Alle claims die genoemd worden bij Beyuna op de website bij de producten zijn afkomstig van de EFSA.

Klik hier voor de website van de EFSA.

 

 

Fietscentrum Overdevest

Boomgaardweg 1
1326 CS Almere
Fietsenwinkel (036) 540 8668
Fietsverhuur 06- 3821 0066
info@fietscentrum.nl