Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Reparatie- en onderhoudservice

Zoekt u een fietsenmaker in Almere? Gevonden! Als u de fiets bij ons brengt voor een servicebeurt of reparatie dan is hij bijna altijd binnen een dag weer klaar (mits onderdelen voorradig). We hebben ook (elektrische)leenfietsen beschikbaar. 

Wij kunnen uw fiets ook bij u ophalen, binnen Almere rekenen wij €10,- voorrijkosten per fiets. In overleg kunnen kleine reparaties ter plaatse worden uitgevoerd. 

 

Onderhoudspunt Fietsenwinkel.nl

Heeft u uw fiets bij Fietsenwinkel.nl gekochtl en uw fiets is toe aan onderhoud, of er is iets kapot? Ook in dit geval kunt u terecht bij Fietscentrum Overdevest. Wij zijn service partner van Fietsenwinkel.nl en handelen alle service, garantie en reparatie opdrachten voor Fietsenwinkel.nl uit. Ook hiervoor hoeft u bij ons geen afspraak te maken en kunt u gewoon binnen lopen.

LET OP bij onderhoud/reparatie Fietsenwinkel.nl!  
Wanneer u uw fiets heeft gekocht bij Fietsenwinkel.nl moet u altijd vooraf de reparatie, garantie of service aanmelden bij fietsenwinkel.nl. Als dit niet gebeurd kunnen wij uw opdracht niet inzien en zult u zelf moeten betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden. In het geval dat Fietsenwinkel.nl niet op de hoogte is van een reparatie of servicebeurt kan dit, gevolgen hebben voor de garantie die u voor uw fiets heeft.

Overdevest Fietsen

Boomgaardweg 1
1326 CS Almere
(036) 540 8668
info@fietscentrum.nl

Dealer van oa: