Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Mooi dat we dit mogen doen.

 

Voor een klant 16 tandems mogen afleveren in Lage Vuursche, bij de midget golf.

 

 

14 tandems voor de Blinde / slechtziende tocht in Purmerend! Extra mooie opdracht, omdat wij waren gevraagd of wij zelf mee wilde fietsen op de tandem. Dit konden wij natuurlijk niet afslaan, dus hebben wij ook een mooie tocht mogen fietsen. Van deze tocht kunt u nog een kleine vlog terug zien op onze facebook pagina #fietscentrumoverdevest.

 

 

25 fietsen voor een klant uit Nagele. Ook een erg mooie omgeving om te fietsen!

 

 

Deze keer mochten wij 55 fietsen leveren voor een schoolkamp in Dronten. 

 

Mooie opdracht voor de blinden / slechtziende tendemtocht in Hooglanderveen. Wij mochten voor deze tocht 56 tandems leveren!

 

9 E-bikes bij de Oostvaarderplassen, Altijd mooi! 

 

Ook bij de Beemster erfgoed marathon waren wij van de partij en mochten wij 80 tandems leveren!

 

Wij maken als fietsverhuurder bijzondere dingen mee, zo ook vandaag. De commissaris van de Koning Noord Holland ging een stuk fietsen door Gooi en Vechtstreek. Hij en zijn gevolg hadden de eer dit te doen op onze prachtige fietsen!

 

Vandaag mochten wij richting Kampen! 

 

Dit was misschien wel een van de mooiste klussen tot dit moment! wij mochten de tandems leveren voor de blinden/slechtziende tocht georganiseerd door de Lion's club Bunnik. Mensen met een visuele hendicap konden dus nu samen met hun begeleider of een vrijwilliger een mooi stuk fietsen door de Utrechtse bossen!

 

Java eiland in Amsterdam 81 fietsen voor een Duitse delegatie. De klant had ook onze service bus erbij gehuurt voor een dag en dit bleek achteraf geen overbodige luxe. Na koningsdag en bevrijdingsdag lag er kennelijk veel glas in de straten. We hebben die dag maarliefst 4 banden vervangen, gelukkig waren wij aanwezig! Verder had de klant het verzoek of wij een flesje water en een poncho op de fietsen konden doen, dit was uiteraard geen probleem!

 

Deze hele week mochten wij de fietsen faciliteren voor de Hoge school van Amsterdam. Studenten van de sportopleiding gingen door Amsterdam fietsen en moesten diverse opdrachten voldoen. Omdat het bij vlage slecht weer was hebben wij als extra service aangeboden poncho's te leveren en deze waren aardig in trek.

 

5 mei de dag van de bevrijding! Wij mochen weer een mooie transfer rijden voor Boatbike tours. Deze transfer was dusdanig dat wij zelfs met onze twee vrachtwagens tegelijk moesten rijden! Mooi om zo in collonne te rijden.

 

17 fietsen bij het Zuiderzee museum in Enkhuizen. Aldaar organiseerde onze klant een kijkdag voor gasten die het interessant vonden een kijkje te nemen op de enkhuizerdijk.

 

23 fietsen bij een hotel in Amsterdam.

 

Vandaag een mooie klus gereden. Deze keer zijn wij af gereist naar landgoed Duin en Kruidberg om aldaar 42 tandems te leveren voor een teambuilding!

 

Vandaag was het dan zover, de vrachtwagen is afgemaakt en de huisstijl zit erop! Ik vind het erg mooi geworden, lets keep on rolling!

Vandaag hadden wij een thuiswedstrijd. In het prachtige centrum van Almere mochten wij een groep studenten voorzien van fietsen. Op de fiets een hypermoderne en groene stad ontdekken? het kan in Almere op een fiets van Fietscentrum Overdevest

 

Vandaag weer in Amsterdam. Het was mooi Nederlands weer, niet droog dus! uiteindelijk toen de gasten kwamen klaarde het weer op en hebben zij een schitterende tocht door onze hoofdstad kunnen fietsen!

 

Weer een mooie klus meerdere tandems geleverd in Bergen aan Zee! Wat een mooie omgeving is het hier zeg. Hoe vet is dit, toerist in eigen land terwijl we aan het werk zijn! De tandems moesten uiteindelijk weer opgehaald worden in Hargen aan Zee, waar.... nou daar dus, ook super mooi en heerlijk gegeten bij het standpaviljoen aldaar!

 

Onze eerste opdracht is een feit. Wij mochten ruim 75 fietsen leveren voor een klant uit Amsterdam, op de Piet Heinkade. Dit was echt ongelofelijk spannend, Maar ging goed en de kop is eraf.

 

Hier kwam Friet Ton nog eens lang bij ons om de net overgenomen tandems af te leveren bij ons. Dit was een mooi moment om de oude en nieuwe wagen naast elkaar op de foto te krijgen

 

Wij zijn Stefan Tins en Laura Overdevest. Wij zijn in oktober 2018 begonnen met het opzetten van fietsverhuur door heel Nederland. WIj kwamen vrij snel in contact met Fried en Ingrid Ton van Ton Tweewielers, die juist bezig waren hun activiteiten te staken. Wij hebben hun mooie bedrijf deels kunnen voortzetten en inmiddels begint onze naam ook al te groeien.

Openingstijden fietsenwinkel

Ma: Gesloten
Di: 08:00 tot 18:00 uur
Wo: 08:00 tot 18:00 uur
Do: 08:00 tot 21:00 uur 
Vr:   08:00 tot 18:00 uur
Za: 10:00 tot 17:00 uur
Zo: Gesloten

Op zondag en maandag alleen op afspraak en locatie mogelijk.
 

Fietsverhuur op locatie

Wij zijn gespecialiseerd in fietsverhuur voor grote en kleinere groepen en kunnen de fietsen door heel Nederland brengen en ophalen.
Op de ene locatie leveren en op een andere locatie ophalen, is voor ons geen probleem.

Fietsverhuur op locatie is altijd op aanvraag en 7 dagen per week mogelijk.

 
Reserveer direct