Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietscentrum Overdevest, passie voor fietsen!

5 mei 2001 gingen de deuren open. Nu zijn we uitgegroeid tot een bekende fietsenwinkel met een professionele werkplaats in Almere. Wij proberen reparaties en onderhoud aan uw fiets zoveel mogelijk binnen 24 uur te doen. En bij ons kunt u ook terecht met een lekke band van uw kinderwagen of als u kleine onderdelen zoals boutjes, moertjes of spaken nodig.

In de fietsenwinkel komt u de bekende merken Batavus, Sparta en Gazelle tegen maar ook de minder bekende merken Qwic, Voque en Sensa. Dit maakt het een afwisselend assortiment van goede kwaliteitsfietsen. Van Batavus en Sparta zijn wij Premium Dealer, dit betekend dat wij alle modellen van Batavus en Sparta kunnen leveren.

2018  

Was een druk jaar voor onze fietsenwinkel, Fietscentrum Overdevest besloot ook fietsen te gaan verhuren. Inmiddels hebben wij een ruim aanbod gewone fietsen, elektrische fietsen en niet te vergeten tandems om te verhuren! Kijk op de verhuurpagina voor meer informatie!

Wij staan voor u klaar!

U bent bij ons in de winkel altijd welkom voor een lekkere kop koffie en een gezellig praatje, maar natuurlijk ook met al uw vragen over uw fiets of als u een nieuwe fiets nodig heeft. 

 

Fietscentrum Overdevest


Fietsenwinkel (036) 540 8668
Boomgaardweg 1
1326 CS Almere

Fietsverhuur (036) 200 2214
Vlotbrugweg 16C 
1332 AJ Almere

info@fietscentrum.nl

Dealer van oa: