Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fiets reparatie haal-& brengservice

Is uw fiets toe aan reparatie of een servicebeurt, maar ben u niet in de gelegenheid om zelf uw fiets te brengen of halen? Of wilt u nu liever niet de deur uit om uw fiets te brengen en/of op te halen?
Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw fiets bij u thuis of op het werk te komen halen en/of weer terug te brengen. Wij rekenen voor alleen ophalen of alleen terug brengen €10,-- . Voor ophalen en bezorgen rekenen wij €20,--

Uw fiets wordt met alle zorg die u van ons gewend bent gerepareerd. En heeft u een andere fiets nodig? Maak dan gratis gebruik van een leenfiets.

Wij houden ons aan alle maatregelen die de overheid genomen heeft.
Contactloos ophalen en terug brengen. We sturen u een betaalverzoek en zetten de fiets bij u voor de deur, bellen aan en nemen anderhalve meter afstand. 

Door u fiets op te laten halen en terug te laten brengen door ons voorkomt u dat u onnodig de deur uit hoeft en blijft het aantal mensen in de fietsenwinkel beperkt tot het minimum.

Wilt u graag uw fiets laten ophalen/ terug brengen? Mail of bel ons en we komen uw fiets graag ophalen en/of terug brengen!

 

 

 

 

Afspraak maken voor de haal- en brengservice? Bel of mail ons!

(036) 540 8668 
info@fietscentrum.nl