Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Ontdek Almere op uw huurfiets!

Wilt u een fiets huren om Almere per fiets te ontdekken? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een stadsfiets, elektrische fiets, tandem of mountainbike. We hebben voor kinderen ook diverse mogelijkheden zoals een kinderfiets(div.maten), ouder-kindtandem, slipstreamer(aanhangfiets), kidkar of een kinderzitje om gezellig op de fiets mee te gaan. We hebben diverse soorten fietsen vanaf €11,00 per dag.

LET OP, Voor de fietsverhuur hebben wij een andere locatie, u vindt onze verhuurlocatie op de Vlotbrugweg 16C, 1332 AJ Almere.

Fietsroutes door Almere
Via het fietsknopenpuntensysteem in Almere kunt u een eigen route uitstippen of kies voor een van de diverse mooie routes die al gemaakt zijn door Almere. Wij verkopen fietsrouteboekjes van het VVV waar leuke routes in staan zoals;

Noorderplassen route 18 km 
Een waterrijke route om je ogen bij uit te kijken! Langs het Markermeer en dwars door natuurgebied de Noorderplassen en de Lepelaarplassen.

Growing Green City 20,5 km 
Een route door stad en natuur. Neem een kijkje bij het Floriadeterrein en rust uit bij Stadslandgoed De Kemphaan. 

Natuurroute 24 km
Zoals de naam al verklapt is dit een route dwars door de natuur. Je fietst via Nobelhorst en Almere Hout naar Almere Haven en eindigt in de stad. Of precies andersom natuurlijk!

Almere Stad route 30,3 km
Deze route leid je vanuit de stad, dwars door de woonwijken heen naar de Lepelaarplassen en terug. Met verschillende stops en highlights is dit zeker geen saaie route. 

Vogelvlucht route 27,6 km
Met vertrek vanaf het Natuurbeleving centrum ontdek je de prachtige natuur langs de Lepelaarplassen, het Kotterbos en de Oostvaardersplassen. 

Landschapsroute 32,8 km
De landschapsroute is een route om je ogen bij uit te kijken. Ontdek de verschillende scheepswrakken die in Almere liggen terwijl je langs het Cirkelbos, Museumbos en het Kathedralenbos fietst.

Architectuurroute 35 km
De architectuurroute is een route langs de mooiste gebouwen van Almere. Zo fiets je door de Regenboogbuurt langs ‘De Fantasie’ en ‘De realiteit’.

 

Reserveer online uw fiets

Wilt u bij het online reserveren van uw fiets bij opmerking invullen hoe laat u de fiets wilt komen ophalen?

LET OP, Voor de fietsverhuur hebben wij een andere locatie, u vindt onze verhuurlocatie op de Vlotbrugweg 16C, 1332 AJ Almere.

Reserveer online uw fiets