Adresgegevens:


Fietscentrum.nl
Fiets@fietscentrum.nl

Almere parkwijk
Boomgaardweg 1
1326 CS
036-5408668

Foto

Verzenden

Levering met TNT post of per koerier
Fietscentrum.nl kan uw bestelling aan huis of elke willekeurig adres bezorgen. Dit geldt zowel voor Nederland als België. Voor het bezorgen van uw bestelling maken wij gebruik van externe bezorgdiensten. Voor kleine pakketten wordt gebruik gemaakt van TNT post. Voor grote pakketten hebben wij een koeriersdienst in de hand. Zij leveren op de afgesproken dag uw bestelling.
 

Bezorgkosten

De bezorgkosten in Nederland voor fietsen is  € 35,00 per fiets.
De bezorgkosten in Nederland voor pakketten € 7,75 per pakket.
Niet thuis, wat nu....Als u niet thuis bent, laat uw TNT post chauffeur een 'Niet Thuis Bericht' bij u achter. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden. U kunt via de website van TNT post een afspraak maken voor een gratis tweede levering of u kiest uit één van de andere opties die TNT u biedt.


Transport risico

Overdevest Fietscentrum.nl is verantwoordelijk voor uw bestelling tot dat u deze in ontvangst heeft genomen en in uw bezit is. Ook transportschade valt hieronder. Het is van belang dat u beschadigde pakketten niet accepteert en mee teruggeeft aan de transportdienst of ter plekke controleerd.


Ophalen

Uw bestelling kan ook bij onze locatie in Almere worden opgehaald. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. U wordt door ons geïnformeerd, zodra het artikel bij ons binnen is.
 

Bankgegevens

Overdevest Fietscentrum.nl
ING rekening- NL17INGB0006555944

kvk: 60208457

Graag tot ziens bij Overdevest fietsen 

 

Fietscentrum.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.