Fietsverhuur Almere

Fietsverhuur Almere

Huur een fiets voor uzelf of een groep en ontdek Almere. De omgeving is al lang niet meer het platte landschap van 35 jaar terug. Oostvaardersplassen, bosrijke omgeving, langs de dijk, een mountainbike parcours, gezellige restaurantjes, even uitrusten bij een natuurgebied of op het strand. Alles kan je in Almere vinden. Overdevest Fietscentrum verhuurd een gewone fiets of een altijd wind mee op een e-bike waarmee u relaxt kunt toeren. Een mountainbike om een van de MTB routes te rijden of met een racefiets om even lekker mee te knallen door de polder van Flevoland. Als accessoires bij de fietsen hebben we extra sloten, helmen, tassen en telefoon houdertjes.
Voor de MTB en racefiets hebben wij div. soorten klikpedalen beschikbaar die worden gemonteerd bij aflevering. Fietsverhuur prijzen per dag 2019 ( 08.00 tot 18.00 uur*)
Fietsen
Fiets                                                 € 11,00
Elektrische fiets                               € 24,50
Tandem                                            € 19,50

Accessoires
Kinderzitje                                       € 5,00
Enkele zijtas                                    € 2,00
Helm                                                € 5,00
Fietsendrager (auto)                      € 15,00

Afkoop risico
Afkoop schade                               € 5,00 per fiets*Tenzij anders overeengekomen.

Bij Overdevest Fietsen kunt u ook gebruik maken van fiets evenementen pakketten. Zo moet u denken aan het Alpe ‘d Huzes en Mont Ventoux verhuur pakket. Met deze pakketten huurt u de 5 weekenden voor het evenement en tijdens het evenement zelf, uw fiets. Voor prijzen en beschikbaarheid van deze pakketten kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

LET OP!
Voor het huren van een fiets bij Overdevest Fietscentrum is het belangrijk dat u een geldig identiteitsdocument meeneemt naar de winkel. Verder vragen wij van u borg per gehuurde fiets en in het verplicht dat u instemt met de verhuurvoorwaarden van Overdevest Fietscentrum. Reserveren/huren kan op de dag zelf, tenzij het een groep betreft deze moet vooraf besproken worden.


 

Contact

Telefoon:       (+31)36-5408668
E-Mail:          Overdevest.mobiliteit@gmail.com
Adres:           Boomgaardweg 1, 1326 CS Almere

Foto
 
 
 
 
 
Fietscentrum.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.